Lejrene

Jyske lejre tilbyder her stederne hvor man stadig kan få lov til at være ung i Danmark. Man kan hygge og more sig i store og gode indendørs faciliteter, samt de udendørsarealer, der ligger omkring lejrene.
 
Der vil begge steder være multimedie, dvs. fri internet (Stendislejren 50/50 mb, Jegindølejren 14/14 mb, men den bliver opgraderet), med mulighed for på medbragt computer at tilkoble sig projektor/ storskærm. Professionelle musikanlæg med mikserpult begge steder (Husk igen egen computer).
 
Der er i Jegindølejren mulighed for helt store grupper ( 220-240 prs ) at have fagligt inspirerende kursusophold. Der er undervisningslokaler og stort kontorafsnit til rådighed. Der kan dyrkes sportsaktiviteter i gymnastiksalen og på boldbanen. Er man til teater kan man optræde på scene i sognegården. For de kreative kan man gå i formningslokalet og brænde sine lerprodukter i lerovn,  eller tage et staffeli og gå ud  og male i den fantastiske natur, der findes på Jegindø. Ellers man kan gå i systuen og kreere sit eget tøjdesign. Endeligt kan man afprøve sine evner indenfor fysikkens verden, i det store fysiklokale. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man har af muligheder i Jegindølejren.
 
Stendislejren, der er lidt mindre end Jegindølejren, har sovepladser til op imod hundrede besøgende. Den store sal er godkendt til 150, så der er masser af plads til små såvel som store grupper. Stendislejren har stort udendørsareal med boldbane og bålplads, samt naturstier, der leder til skov og sø. 
 
Begge lejre har store professionelle køkkener og disse er fuldt udstyret. I begge køkkener er der desuden særdeles god køleplads - hvad enten det er til mælk, øl eller noget helt tredje i helst vil nyde koldt.
 
Derudover tilbyder Jegindø udleje af hestevognskørsel, kajakker samt vandski og man kan til begge lejre desuden arrangere events igennem firmaet www.Fieldmore.dk, der ligger i Herning. 
 
For detaljer om hver af lejrene, inklusive grundplaner, billeder, og andre specifikationer kan i følge disse links: Jegindølejren Stendislejren